Τοποθέτηση του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου στον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra channel”

 

Για τις δράσεις της δημοτικής αρχής Καισαριανής, την στήριξη και την ανακούφιση των δημοτών μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο κανάλι «Kontra» και στην εκπομπή ekloges24.gr, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Γενάρη.

Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να αυξηθεί η κρατική χρηματοδότηση που έχει μειωθεί κατά 65% και καυτηρίασε τη λογική της κυβέρνησης να πληρώνουν όλο και περισσότερα οι δημότες. Για τη διαχείριση των σκουπιδιών, σημείωσε ότι απαιτείται κεντρικό σχέδιο στην Αττική που δεν υπάρχει, ενώ για το σχέδιο «Κλεισθένης», υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι οι δήμοι να έχουν επιχειρηματική δράση και να συμπράξουν με ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ανέπτυξε τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής στον κοινωνικό τομέα και την στήριξη που παρέχεται στους δημότες της πόλης με μέτρα σε όλους τους τομείς. Παρουσιάζοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής ανέφερε πως τα δημοτικά τέλη δεν αυξήθηκαν και μειώθηκαν σε ευπαθείς ομάδες, όλα τα παιδιά πηγαίνουν σε παιδικούς σταθμούς και οι οικογένειες μέχρι και 25.000 εισόδημα δεν πληρώνουν τροφεία. Στάθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και σε όσα υλοποιούνται αυτήν την περίοδο.

Ανέφερε ακόμα, πως στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι να αντιμετωπισθεί στο σοβαρό πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα στην Καισαριανή, λόγω της σύνδεσης με την Αττική Οδό και την περεταίρω αναβάθμιση του Σκοπευτηρίου.