Δημοτικά Συμβούλια από το 1990 έως σήμερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ 11/1/2015 ΕΩΣ 31/8/2019

Σταμέλος Ηλίας

Εκλεγμένος Δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά τις εκλογές στις 30.11.2014. Απόφοιτος ΤΕΙ. Εργαζόμενος στη ΔΕΗ για 36 χρόνια. Στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην μέλος του εργατικού τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συνδικαλιστής στο κλάδο της ενέργειας μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Πρώην αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος στο κλαδικό συνδικάτο ενέργειας.

Από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΜΕ,  μέλος της Εκτελεστικής  του Επιτροπής, με ενεργητικό ρόλο στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, τον ταξικό του προσανατολισμό, τη σύγκρουση με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην  Καισαριανή από το 2010.

Βασιλάκη Κατερίνα 

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Εργαζόμενη και μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Με συμβολή στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Λαϊκής Επιτροπής. Μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.

 

Βεχλίδη Μαρία 

Πτυχιούχος Χημικός, με δράση στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές του ΜΑΣ. Στο Δ/Σ των Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής. Μέλος της Επιτροπής Ειρήνης και του παραρτήματος του ΕΣΥΝ Καισαριανής-Βύρωνα.

 

Γαβριλάκης-Μπαμπάς Κωνσταντίνος 

Συνταξιούχος ΟΤΑ. Ως εργαζόμενος διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Παπάγου. Με ενεργή παρουσία μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων όπου υπήρξε και πρόεδρος. Είναι γραμματέας του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής. Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του δήμου Καισαριανής.

 

Γεωργοπούλου Κανέλα

Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νέας Γενιάς: Μέλος του Δ/Σ της  Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής.

 

 

Εξαρχόπουλος Αθανάσιος

Χημικός. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που δίδαξε για χρόνια στα σχολεία της πόλης μας. Ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής, μέλος της επιτροπής της.

 

 

Καραβασίλης Εμμανουήλ

ΕΒΕ, μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ Καισαριανής. Με δράση για πολλά χρόνια μέσα στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης και την Ένωση.

 

 

Κατημερτζής Γεώργιος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 

Πρώην Δήμαρχος Καισαριανής. Μηχανολόγος. Συνταξιούχος ΕΒΕ. Ιδρυτικό μέλος της ΠΑΣΕΒΕ και μέλος του Δ/Σ των συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Γραμματέας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (στο πανελλαδικό όργανο). Μέλος του ΔΣ του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.

 

Κολοβού Ντίνα 

Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Για πολλά χρόνια δραστήριο μέλος του σωματείου εργαζομένων του δήμου Καισαριανής, όπου διετέλεσε και αντιπρόεδρός του Δ/Σ. Μέλος του Δ/Σ των Δημοκρατικών γυναικών Καισαριανής.

 

 

 

Λήλου- Σαρρηπαναγιώτου Στέλλα

Ιδρυτικό μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, σήμερα είναι πρόεδρός του. Μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου. Με πολύχρονη δράση στα κοινά της πόλης μέσα από τους συλλόγους γονέων και τα τοπικά συμβούλια.

 

Παπαγιάννης Ιωάννης

Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος : Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός. Συνδικαλιστής με πλούσια αντιδικτατορική δράση επί χούντας. Υπήρξε προϊστάμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.

 

 

Περρής Ιωάννης

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος : Συνταξιούχος Δασολόγος. Πτυχιούχος σχολής Δασολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Π.Θ. Συνδικαλιστής μέσα από το ΠΑΜΕ Δημοσίου. Είναι μέλος του ΔΣ του σωματείου “ΗΠΑΡΧΩ”, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος και τη δωρεά οργάνων.

 

 

 

Πολυχρονάκης Συμεών-Χρήστος

Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής.

 

 

 

Τσιτσιρίδης Σίφης

Εντεταλμένος Σύμβουλος στο Δημοτικό Κοιμητήριο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ : Μαθηματικός, Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της επιτροπής ανέργων Καισαριανής. Mέλος της Λαϊκής Επιτροπής, με σημαντική συμβολή στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

 

 

 

Φασούλα Αλίκη

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στα Αντισεισμικά, με εργοταξιακή εμπειρία στις ενεργειακές υποδομές.

Γεννηθείσα το 1991 στην Καισαριανή, Μικρασιάτικης καταγωγής. Οι παππούδες της στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση , φυλακίστηκαν από τη Χούντα του 1967.

Από μαθήτρια με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα. Ως φοιτήτρια πλούσια δράση στις γραμμές του Μ.Α.Σ. Σήμερα, εργαζόμενη Μηχανικός πρωτοστατεί σε όλους τους αγώνες του κινήματος.

1η παρουσία της στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2010

Είναι Μέλος :Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. (2015), Σκακιστικού Ομίλου Παγκρατίου, ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής, Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.

 

 

Χατζηδημητράκης Αργύριος

Αυτοκινητιστής. Μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών. Στο Δ/Σ του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ  Καισαριανής.

 

 

 

Χρηστοφής Μιχάλης 

Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Με διαρκή παρουσία στο Δ/Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής όπου και διετέλεσε για χρόνια Πρόεδρος.

 

 

 

Κοντόσταυλος Γεώργιος

kontostavlosΕπικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής”.

Γεννήθηκε στην Καισαριανή  το 1966. Παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης.

Σπούδασε φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο  της Σόφιας και Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης ενώ παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια.

Στήριξε από την πρώτη στιγμή το σχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνδικαλιστής στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

 

Σοφιανόπουλος Γεώργιος

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο  της παράταξης “Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής”.

Γεννήθηκε το 1960 στα πλινθόκτιστα της κάτω Καισαριανής. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή και  εξειδικεύτηκε στη γαστρεντερολογία.

Εργάζεται σε Ιδιωτικό Ιατρείο στην Καισαριανή και παράλληλα εργάστηκε 16χρονια στην ΠΦΥ σαν Ιατρός Γαστρεντερολόγος στο ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Καισαριανής – Παγκρατίου-Αγ. Αρτεμίου (1998-2014).

 

Καμπάκας Αντώνιος

Επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή Δημιουργία».

Ο Αντώνης Καμπάκας γεννήθηκε το 1949 στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από το χωριό Παπαζλί της Μαγνησίας της Μ. Ασίας. Η οικογένειά του συμμετείχε στους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης.

Είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στο χώρο της βιομηχανίας και των κατασκευών. Η διάθεσή του για κοινωνική προσφορά, αλλά και η αγάπη του για την Καισαριανή, τη νεολαία και τον αθλητισμό γίνεται πράξη με την ομάδα μπάσκετ της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.

Από τη θέση του προέδρου την οδηγεί στην Α1, με επιτυχημένη παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Διετέλεσε Δήμαρχος Καισαριανής από το 2011 έως το 2014 ως  επικεφαλής της παράταξης Καισαριανή Δημιουργία.

 

 

 

Βούρλος Δημήτριος

vourlosΕκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο  της παράταξης “Καισαριανή Δημιουργία”.

Γεννήθηκε στην Καισαριανή από γονείς Μικρασιάτες το 1955.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο του τοπικού αθλητισμού.

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής από το 2002 μέχρι σήμερα με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Καισαριανή Δημιουργία”.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος, μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Δημ. Οργανισμού, Αντιπρόεδρος στο Εθνικό Στάδιο Καισαριανής , Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής και Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της 5μελούς επιτροπής του Καισάριου Γυμναστηρίου 

 

Λυκούδης Αλεβίζος

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο  της παράταξης «Καισαριανή Δημιουργία».

Γεννήθηκε το 1955 στην Καισαριανή. Πατέρας δύο παιδιών.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα Καισαριανής, Εθνικού Αστέρα και Φωστήρα Ταύρου. Προπονητής ΑΔΕΔΥ σε όλη την Ελλάδα,

Εργάστηκε στο υπουργείο πολιτισμού (συνδικαλιστής – αντιπρόεδρος των υπαλλήλων του ΥΠΠΟ.Τ.Α.Π.).

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού κατά το διάστημα 2011 – 2014. παράλληλα υπεύθυνος (2011 και 2012) του Δημοτικού Σταδίου Μ. Κρητικόπουλος και του Καισάριου Γυμναστηρίου.

 

 

Βοσκόπουλος Χρήστος

Επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή Τώρα»

Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος.

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή όπου και μένει μόνιμα. Μικρασιατικής καταγωγής.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό 32 ετών.

Είναι διπλωματούχος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.  και ήταν υποψήφιος Διδάκτωρ στον Τομέα Πολεοδομίας και Χωροταξίας Ε.Μ.Π.

Είναι μέλος του ΤΕΕ και του συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Είναι ενεργός πολίτης από τη δεκαετία του ’70 με αγώνες στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα ως γραμματέας της ΚΝΕ Καισαριανής.

Διετέλεσε πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ‘‘Λεωνίδας Μανωλίδης’’.

 

Αντωνόπουλος Δημήτριος

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο  της παράταξης “Καισαριανή Τώρα”.

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή. Γιος του Κωνσταντίνου και της Σοφίας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε επί 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη μας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών. Μένει και δραστηριοποιείται στην Καισαριανή διατηρώντας λογιστικό γραφείο. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νήαρ Ηστ. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Βοσκόπουλου από το 2014 εώς και σήμερα.

 

Κακανάκης Ευάγγελος

Επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή Πόλη για Όλους, Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών»

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή. Πατέρας ενός παιδιού. Στέλεχος ιδιωτικής επιχείρησης. Ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας από το 1990, δίπλα στον Θόδωρο Ιωαννίδη. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καισαριανής (1990 – 2004) και Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καισαριανής (2006 – 2010 – επί δημαρχίας Σπ. Τζόκα).

 

Αλεξοπούλου Μαρία

Εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο  της παράταξης «Καισαριανή Πόλη για ΌΜαρία Αλεξοπούλουλους, Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών».

Γεννήθηκε το 1984 στην Καισαριανή. Είναι έγγαμη και έχει δύο (2) κόρες.

Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος του ΔΣΑ.

Κάτοχος ΜΔΕ «Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δικαστική και Αναλυτική Γραφολόγος, εγγεγραμμένη στους καταλόγους πραγματογνωμόνων Πρωτοδικείου και Εισαγγελίας Αθηνών.

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και εγγεγραμμένη στον δημόσιο κατάλογο διαπιστευμένων διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.

 

 Κατσαρέλης Νικόδημος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μικρασιάτικης καταγωγής, παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών.

Διετέλεσε – ως πνευμολόγος – Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1998 -2014.

Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας 2007 -2010

Γαβρίλης Γεώργιος

gavrilisΑνεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Μεγάλωσε και ζει στην Καισαριανή, όπου εργάζεται ως λογιστής – φοροτεχνικός. Απόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής.

Δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1998.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, του  Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού Καισαριανής καθώς  και σχολικών επιτροπών.