Έναρξη διαδικασίας Εγγραφής και επανεγγραφής Βρεφών και Νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καισαριανής 2021-2022

 

Το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καισαριανής ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την έναρξη διαδικασίας εγγραφής και επανεγγραφής Βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ & ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΌ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/5/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/5/2021
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΛΗΡΕΙΣ Ή ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟΙ) ΔΕΥΤΕΡΑ 21/6/2021 (ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Kaisariani.gr)
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/6/2021
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΑΑ  (ΕΣΠΑ)
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. (Στην περίπτωση που τελικά δεν ενδιαφέρεστε για την εγγραφή, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα στα τηλ. 2132010730 και 2107229662 ώστε να εξυπηρετηθούν νήπια/βρέφη από τυχόν  πίνακα επιλαχόντων)
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΤΑ VOUCHER ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΉ ΤΟΥΣ

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων Εγγραφής και Επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα ξεκινήσει στις 14/5/2021 ώρα: 11:00 και θα λήξει στις 31/5/2021 και ώρα 00:00.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν ή κατατέθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας (14/05/2021 και ώρα 11:00) δεν θα ληφθούν υπ όψιν.

Η συμμετοχή στην διαδικασία αιτήσεων προϋποθέτει την αποδοχή των όρων συμμετοχής.

ΒΗΜΑ 1: Εγγραφή

  • Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στη δικτυακή πύλη μέσω taxis net. Για ήδη εγγεγραμμένους χρήστες δεν χρειάζεται νέα εγγραφή, απλά σύνδεση μέσω taxisnet.
  • Μετά την ταυτοποίηση θα σταλεί email επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί στο taxis net. Ισχύει για νέους χρήστες
  • Θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση του e-mail με τον αντίστοιχο σύνδεσμο που έχει σταλεί. Ισχύει για νέους χρήστες

ΒΗΜΑ 2: Συμπλήρωση της Αίτησης

  • Στη συνέχεια επιλέγουμε το πεδίο “Αιτήσεις Παιδικών Σταθμών” και πατάμε στο “Νέα Αίτηση”
  • Ακολουθούμε συμπληρώνοντας τα πεδία όπως απαιτεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ολοκληρώνουμε την διαδικασία πατώντας στο πεδίο “υποβολή” και αφού έχουμε επισυνάψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά πατάμε την “οριστικοποίηση” της αίτησης. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αναρτηθούν (upload) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. (ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Δ Ε Ν  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ)

Σχετικά με την επισύναψη δικαιολογητικών: Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για κινητά android οι οποίες βοηθούν στο σκανάρισμα των εγγράφων ανοίγοντας το Play Store και γράφοντας “scanner”.

 Η αίτηση θα παίρνει πρωτόκολλο και θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχουν αναρτηθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η αίτηση μπορεί να μεταβληθεί έως και 31 Μαίου, οπότε και το σύστημα θα κλειδώσει. Ενδέχεται μετά τον έλεγχο των αιτήσεων να δοθεί προθεσμία διορθωτικών ενεργειών η οποία θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου: prv.kaisariani.gr

Για την  κατάθεση της αίτησης σας πατήστε  ΕΔΩ

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση των πεδίων καθώς και στην επισύναψη των απαραίτητων δικαιολογητικών.