Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας
Για τον Δήμο Καισαριανής η ασφάλεια των  δεδομένων που μας εμπιστεύεστε αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας. Σύμφωνα με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) που ισχύει στην Ευρώπη, ενημερώσαμε την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία περιγράφει με ποιον τρόπο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, γνωστοποιούμε, διαβιβάζουμε και αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας.

Ο λόγος που λαμβάνετε αυτό το μήνυμα είναι για να σας ενημερώσουμε ότι ανανεώσαμε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου που ισχύουν για όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας του Δήμου μας σύμφωνα με τις οδηγίες της νέας νομοθεσίας της Ε.Ε. Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016.

Λόγω των κείμενων αλλαγών σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, τώρα χρειαζόμαστε την συγκατάθεσή σας  προκειμένου  να επικοινωνούμε μαζί σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία σας παρακάτω και ενημερώστε μας για τις προτιμήσεις σας.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και ενημερωτικά σημειώματα, παρακαλούμε στείλτε μας email στο portal@kessariani.gr

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, να αιτηθείτε να μη λαμβάνετε επικοινωνία, να διαγραφείτε από τη βάση μας ή να ασκήσετε το δικαίωμά σας για αντίταξη ή φορητότητα.

 

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας.

Δεν Αποδέχομαι                                                    Ενημερώθηκα και Αποδέχομαι